Over Mothers in Motion

Mothers in Motion is een product van fysiotherapie- en sportpraktijk Physiomotion. Het Mothers in Motion 5 stappenplan is het resultaat van 20 jaar studie en ervaring in op het gebied van ademhalingstechniek, fysiotherapie, manuele therapie, echografisch onderzoek van het spierstelsel, bekkenbodemtherapie, fitness, sportrevalidatie en sporttraining.

Met Mothers in Motion bieden wij aankomende moeders een allround programma; van gezond zwanger tot “fit mom’.

Ervaringen van onze deelnemers

Soum Soum

“Ik heb bij Mothers in Motion de "5 workshops" gevolgd. Ik heb het als leerzaam, warm en gezellig ervaren. Aan alles werd gedacht om onze zwangere kippetjes in de watten te leggen!”

Yolanda Garcia

“My experience in Mothers in Motion has been very positive! There is a very nice atmosphere, it is shared very good information and techniques, which one in particular was very useful to me helping to contain the push contractions while I was in the car on the way to the 'geboorte centrum'. I really recommend it! It helped me a lot to prepare myself physically and also mentally.”

Safiya Slimani

“Zo blij dat ik hier met mijn bekkenklachten terecht ben gekomen, wat een geweldig team!”

img_over1.jpg

Sportschool & Fysio onder één dak

De kracht van Physiomotion en daarmee ook van Mothers in Motion zit hem in het samenbrengen van sport en sportbegeleiding, zoals (bekken)fysiotherapie, manuele therapie en ademhalingstherapie. Met een goed op elkaar ingespeeld team van therapeuten en personal trainers (die zelf topsport hebben bedreven) kunnen wij maatwerk leveren en niet alleen klachten snel en effectief behandelen, maar ook preventieve zorg bieden. Mothers in Motion vormt voor aankomende en jonge moeders een waardevolle partner op gebied van lichamelijke gezondheid en welzijn.

Meet the team ›

pregnant bootcamp rotterdam

“The full package” of maatwerk

Het 5 stappenplan van Mothers in Motion biedt een totaalpakket voor aankomende moeders. Alle onderdelen zijn tijdens een eerste zwangerschap van grote waarde.

Voor jonge moeders, tijdens een tweede of derde zwangerschap, of vrouwen die niet aan het hele programma willen deelnemen zijn alle workshops, checks en trainingen ook los verkrijgbaar. Informeer ook naar onze aanvullende diensten zoals zwangerschapsmassage.

Kosten & vergoedingen ›

Sportschool en fitness voor zwangeren - Rotterdam

Locatie & faciliteiten

Wij hebben de beschikking over twee vestigingen. Onze sportschool en hoofdvestiging is gelegen in het centrum, in de Stadsdriehoek van Rotterdam; 2e Sint-Janshof 8. Deze vestiging biedt ruimte aan een groot aantal behandelkamers, een ruimte voor groepslessen en een fitnesszaal. Onze sportschool is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van metro (Oostplein), trein (station Blaak) en tram (lijn 7). Verder is er in de buurt meestal voldoende (betaalde) parkeerruimte.

In onze fysiotherapiepraktijk in Rotterdam West, gelegen op de Nieuwe Binnenweg 329 in Rotterdam, worden echografieën uitgevoerd en kunnen naar wens fysiotherapiebehandelingen en (intake) gesprekken worden gehouden.

Nieuwsgierig?

Bel 010 217 9340 voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een kennismaking