Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Over Mothers in Motion

Mothers in Motion is een product van fysiotherapie- en sportpraktijk Physiomotion. Onze programma's zijn het resultaat van 20 jaar studie en ervaring in op het gebied van ademhalingstechniek, fysiotherapie, manuele therapie, echografisch onderzoek van het spierstelsel, bekkenbodemtherapie, fitness, sportrevalidatie en sporttraining.

Wij bieden aankomende moeders een allround programma; van gezond zwanger tot “fit mom’. We doen dit vanuit onze praktijk in Rotterdam, én online, bijvoorbeeld door onze workshops

mothers-in-motion-03.png

Ervaringen van onze deelnemers

Sarah

“Vroeg in mijn zwangerschap ben ik begonnen bij MIM, waar ik mega goede begeleiding kreeg in wat ik allemaal kon doen in voorbereiding op de bevalling. Daarnaast waren er nog super leuke groepslessen waar ik heel veel aan heb gehad, ook omdat je met iedereen in dezelfde fase zit kun je ervaringen uitwisselen. Ik was fitter dan ooit waarvan ik ook zeker weet dat dit mij de power gaf tijdens de bevalling en zorgde voor een snel herstel. Ik stond met 6 weken alweer in de sportschool. Ik kan dit echt iedereen aanraden die fit wil zijn voor en na de zwangerschap!”

Soum Soum

“Ik heb bij Mothers in Motion de "5 workshops" gevolgd. Ik heb het als leerzaam, warm en gezellig ervaren. Aan alles werd gedacht om onze zwangere kippetjes in de watten te leggen!”

Daniëlle

“Ik ben al vroeg begonnen met de pregnant core&more groepslessen en fysiotherapie behandelingen omdat ik tijdens mijn vorige zwangerschap erg veel last van bekkenklachten heb gehad. Ik wilde dat nu voorkomen en dat is gelukt. Ik heb een staand beroep en nu toch tot mijn verlof door kunnen werken. Ik voelde me deze zwangerschap veel energieker en sterker. Ook de workshops zijn zeer nuttig. Ik heb een zeer snelle en makkelijke bevalling gehad en ik ben er zeker van dat de workshops daar aan bijgedragen hebben. (...) Ik kan niet anders dan iedere zwangere vrouw mothers in motion aanbevelen en Stephanie en haar collega's heel erg bedanken voor de passie die ze hebben voor hun vak.'”

_77A4451.jpg

Sportschool & Fysio onder één dak

De kracht van Physiomotion en daarmee ook van Mothers in Motion zit hem in het samenbrengen van sport en sportbegeleiding, zoals (bekken)fysiotherapie, manuele therapie en ademhalingstherapie. Met een goed op elkaar ingespeeld team van therapeuten en personal trainers (die zelf topsport hebben bedreven) kunnen wij maatwerk leveren en niet alleen klachten snel en effectief behandelen, maar ook preventieve zorg bieden. Mothers in Motion vormt voor aankomende en jonge moeders een waardevolle partner op gebied van lichamelijke gezondheid en welzijn.

Meet the team ›

_77A4621.jpg

“The full package” of maatwerk

Het prenatale stappenplan van Mothers in Motion biedt een totaalpakket voor aankomende moeders. Alle onderdelen zijn tijdens een eerste zwangerschap van grote waarde.

Voor jonge moeders, tijdens een tweede of derde zwangerschap, of vrouwen die niet aan het hele programma willen deelnemen zijn alle workshops, checks en trainingen ook los verkrijgbaar. Informeer ook naar onze aanvullende diensten zoals zwangerschapsmassage.

Kosten & vergoedingen ›

mothersinmotion10.jpg

Locatie & faciliteiten

Onze sportschool en fysiotherapiepraktijk is gelegen in het centrum, in de Stadsdriehoek van Rotterdam; 2e Sint-Janshof 8. Deze vestiging biedt ruimte aan een groot aantal behandelkamers, een ruimte voor groepslessen en een fitnesszaal. De omgeving leent zich uitstekend voor outdoor-trainingen bij goed weer!

Onze sportschool is goed bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van metro (Oostplein), trein (station Blaak) en tram (lijn 7). Verder is er in de buurt meestal voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Daarnaast bieden wij diverse diensten ook online aan. het belangrijkste voorbeeld hiervan zijn prenatale workshops, maar ook voor intakes en consulten is er veel mogelijk op afstand. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Nieuwsgierig?

Stuur een Whatsapp bericht voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een kennismaking