Ons team

Maak kennis met ons team van personal trainers en therapeuten:

Stephanie Leyh

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Bekkenfysiotherapeut, Ademhalingsspecialist

Ik ben sinds 2002 de praktijkhouder/eigenaar van Physiomotion, samen met mijn partner, Joost van Mierlo en enkele jaren geleden gestart met Mothers in Motion. Ik ben fysiotherapeut, bekkenbodemtherapeut en manueel therapeut. Daarnaast geef ik fitness- en aerobics lessen en ben ik ademhalingsspecialist (capno-trainer). Het is mijn missie het leven van (zwangere) vrouwen te verbeteren!

LinkedIn

Joost van Mierlo

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Ademhalingsspecialist

Samen met mijn partner Stephanie Leyh ben ik de eigenaar van Physiomotion. Ik ben fysiotherapeut, manueel therapeut en ademhalingsspecialist. Hierdoor kan ik mensen met verschillende problemen helpen. Mijn expertise is het behandelen van klachten door trauma of mensen in postoperatieve staat.

LinkedIn
Nick Levering - Masseur fysiotherapeut en personal trainer in Rotterdam

Nick Levering

Fysiotherapeut, Personal Trainer, Masseur

Sinds 2013 ben ik als fysiotherapeut en Personal Trainer werkzaam in Rotterdam. Ook voor een bootcamp training kun je bij mij terecht. Door mijn nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en sportprestaties ben ik fysiotherpeut geworden. Je kunt bij mij terecht met al je lichamelijke klachten, maar ook voor personal training of een stevinge sport- of ontspanningsmassage.

LinkedIn
v

Guido Alberts

Fysiotherapeut, masseur

Komende uit een gezin waar iedereen in de zorg werkt wist ik al op vroege leeftijd dat ik ook die kant op wilde gaan. Ik heb in 2015 mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Mijn passie voor het vak komt uit het samen met een cliënt tot een bepaald doel komen. Of het nou sportgerelateerd is, of een dagelijkse behandeling, zoals beter uit een stoel kunnen opstaan. Het helpen van mensen door het verminderen van gezondheidsproblemen en het verbeteren van de algehele conditie maakt mij gelukkig.

LinkedIn

Monique Sommer

SPORTPODOLOOG, PODOLOOG, MEDICAL TAPING EN SPECIAL ZWANGER VOET SCREENING

Mijn passie is om mensen weer aan het bewegen te krijgen d.m.v. het geven van (sport)schoenadvies en het aanmeten van steunzolen. Dit zowel voor mensen die sporten als voor zwangere dames. Samen met Stephanie hebben wij een speciaal zwangerschap inlay- zool ontwerpen zodat de voet van zwangere niet verder doorzakken bij hun extra gewicht.  Ik werk graag samen met de fysiotherapeuten en met zwangere, omdat ik vind dat door deze samenwerking wij korte lijntjes hebben en snel kunnen overleggen wat de kwaliteit van uw functioneren ten goede komt.

LinkedIn

Kennismaken?

Bel 010 217 9340 voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een kennismaking