Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam  Stuur bericht     |     

Over Mothers in Motion

Mothers in Motion is een product van fysiotherapie- en sportpraktijk Physiomotion. Onze programma's zijn het resultaat van 20 jaar studie en ervaring in op het gebied van ademhalingstechniek, fysiotherapie, manuele therapie, echografisch onderzoek van het spierstelsel, bekkenbodemtherapie, fitness, sportrevalidatie en sporttraining.

Wij bieden aankomende moeders een allround programma; van gezond zwanger tot “fit mom’. We doen dit vanuit onze praktijk in Rotterdam, én online, bijvoorbeeld door onze workshops

mothers-in-motion-03.png

Ervaringen van onze deelnemers

Josefien

“Dankzij het MIM programma kreeg ik enorm veel kracht in mijn benen, wat ik goed kon gebruiken tijdens de bevalling en vooral na de bevalling. Over het algemeen voelde ik me sterk en fit door te sporten tijdens mijn zwangerschap en dankzij de workshops goed voorbereid. Zo kon ik vol vertrouwen mijn bevalling ingaan.”

Sarah

“Vroeg in mijn zwangerschap ben ik begonnen bij MIM, waar ik mega goede begeleiding kreeg in wat ik allemaal kon doen in voorbereiding op de bevalling. Daarnaast waren er nog super leuke groepslessen waar ik heel veel aan heb gehad, ook omdat je met iedereen in dezelfde fase zit kun je ervaringen uitwisselen. Ik was fitter dan ooit waarvan ik ook zeker weet dat dit mij de power gaf tijdens de bevalling en zorgde voor een snel herstel. Ik stond met 6 weken alweer in de sportschool. Ik kan dit echt iedereen aanraden die fit wil zijn voor en na de zwangerschap!”

Lisette

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik het Mothers-in-Motion programma van Physiomotion gevolgd. Het MiM-programma is een intensief en leuk programma. De sportinstructeurs hebben kennis van de anatomie, zwangerschap en (mogelijke) fysieke ongemakken rondom zwangerschap. Zij zijn zeer deskundig, toegankelijk en betrokken. Dankzij de professionele ondersteuning van het MiM-programma heb ik mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd fit en klachtenvrij doorlopen en neem ik nu met veel plezier deel aan het ‘back-in-shape’ programma.”

_77A4451.jpg

Sportschool & Fysio onder één dak

De kracht van Physiomotion en daarmee ook van Mothers in Motion zit hem in het samenbrengen van sport en sportbegeleiding, zoals (bekken)fysiotherapie, manuele therapie en ademhalingstherapie. Met een goed op elkaar ingespeeld team van therapeuten en personal trainers (die zelf topsport hebben bedreven) kunnen wij maatwerk leveren en niet alleen klachten snel en effectief behandelen, maar ook preventieve zorg bieden. Mothers in Motion vormt voor aankomende en jonge moeders een waardevolle partner op gebied van lichamelijke gezondheid en welzijn.

Meet the team ›

_77A4621.jpg

“The full package” of maatwerk

Het prenatale stappenplan van Mothers in Motion biedt een totaalpakket voor aankomende moeders. Alle onderdelen zijn tijdens een eerste zwangerschap van grote waarde.

Voor jonge moeders, tijdens een tweede of derde zwangerschap, of vrouwen die niet aan het hele programma willen deelnemen zijn alle workshops, checks en trainingen ook los verkrijgbaar. Informeer ook naar onze aanvullende diensten zoals zwangerschapsmassage.

Kosten & vergoedingen ›

mothersinmotion10.jpg

Locatie & faciliteiten

Onze sportschool en fysiotherapiepraktijk is gelegen in het centrum, in de Stadsdriehoek van Rotterdam; 2e Sint-Janshof 8. Deze vestiging biedt ruimte aan een groot aantal behandelkamers, een ruimte voor groepslessen en een fitnesszaal. De omgeving leent zich uitstekend voor outdoor-trainingen bij goed weer!

Onze sportschool is goed bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van metro (Oostplein), trein (station Blaak) en tram (lijn 7). Verder is er in de buurt meestal voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Daarnaast bieden wij diverse diensten ook online aan. het belangrijkste voorbeeld hiervan zijn prenatale workshops, maar ook voor intakes en consulten is er veel mogelijk op afstand. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Nieuwsgierig?

Bel 010 217 9340 voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een kennismaking