Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam  Stuur bericht     |     

Over Mothers in Motion

Mothers in Motion is een product van fysiotherapie- en sportpraktijk Physiomotion. Onze programma's zijn het resultaat van 20 jaar studie en ervaring in op het gebied van ademhalingstechniek, fysiotherapie, manuele therapie, echografisch onderzoek van het spierstelsel, bekkenbodemtherapie, fitness, sportrevalidatie en sporttraining.

Met Mothers in Motion bieden wij aankomende moeders een allround programma; van gezond zwanger tot “fit mom’. We doen dit lokaal, vanuit onze praktijk in Rotterdam, én online, bijvoorbeeld door onze workshops

Ervaringen van onze deelnemers

Amy

“I never thought I would stil be exercising at 39 weeks pregnant! Mothers in Motion kept me fit and healthy during the pregnancy and was a great place to meet other mothers-to-be! I highly recommend it!”

Yolanda Garcia

“My experience in Mothers in Motion has been very positive! There is a very nice atmosphere, it is shared very good information and techniques, which one in particular was very useful to me helping to contain the push contractions while I was in the car on the way to the 'geboorte centrum'. I really recommend it! It helped me a lot to prepare myself physically and also mentally.”

Laila

“Mothers in Motion heeft me geholpen om fit te blijven tijdens de zwangerschap. Ik heb tot op het laatste moment kunnen sporten. Mijn herstel verliep ook vlot na de bevalling. Ik ben Stephanie en de anderen erg dankbaar voor de begeleiding. Ik raad iedereen dit traject aan. Iedereen is erg professionaal en vriendelijk, aanrader!”

img_over1.jpg

Sportschool & Fysio onder één dak

De kracht van Physiomotion en daarmee ook van Mothers in Motion zit hem in het samenbrengen van sport en sportbegeleiding, zoals (bekken)fysiotherapie, manuele therapie en ademhalingstherapie. Met een goed op elkaar ingespeeld team van therapeuten en personal trainers (die zelf topsport hebben bedreven) kunnen wij maatwerk leveren en niet alleen klachten snel en effectief behandelen, maar ook preventieve zorg bieden. Mothers in Motion vormt voor aankomende en jonge moeders een waardevolle partner op gebied van lichamelijke gezondheid en welzijn.

Meet the team ›

pregnant bootcamp rotterdam

“The full package” of maatwerk

Het prenatale stappenplan van Mothers in Motion biedt een totaalpakket voor aankomende moeders. Alle onderdelen zijn tijdens een eerste zwangerschap van grote waarde.

Voor jonge moeders, tijdens een tweede of derde zwangerschap, of vrouwen die niet aan het hele programma willen deelnemen zijn alle workshops, checks en trainingen ook los verkrijgbaar. Informeer ook naar onze aanvullende diensten zoals zwangerschapsmassage.

Kosten & vergoedingen ›

Sportschool en fitness voor zwangeren - Rotterdam

Locatie & faciliteiten

Onze sportschool en fysiotherapiepraktijk is gelegen in het centrum, in de Stadsdriehoek van Rotterdam; 2e Sint-Janshof 8. Deze vestiging biedt ruimte aan een groot aantal behandelkamers, een ruimte voor groepslessen en een fitnesszaal. De omgeving leent zich uitstekend voor outdoor-trainingen bij goed weer!

Onze sportschool is goed bereikbaar per openbaar vervoer en ligt op loopafstand van metro (Oostplein), trein (station Blaak) en tram (lijn 7). Verder is er in de buurt meestal voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Daarnaast bieden wij diverse diensten ook online aan. het belangrijkste voorbeeld hiervan zijn prenatale workshops, maar ook voor intakes en consulten is er veel mogelijk op afstand. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Nieuwsgierig?

Bel 010 217 9340 voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een kennismaking