Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Fit blijven tijdens de zwangerschap

Wilt je lekker, maar wel verantwoord blijven sporten tijdens je zwangerschap en je lichaam optimaal voorbereiden op de bevalling? Wil je kunnen sporten tot aan je bevalling en diastasis en bekkenbodem problemen ná de bevalling voorkomen? Bij Mothers in Motion kun je voor € 75,- p.m. onbeperkt meetrainen met specialistische groepslessen voor aankomende moeders. Wij zijn al ruim 20 jaar actief in pre en postnatale zorg  en hebben verschillende workouts ontwikkeld. Elk met een ander doel en allen afgestemd op de zwangere vrouw. 
Klik hier voor het groepslesrooster. 

Plan een gratis proefles

Fit blijven tijdens de zwangerschap - Groepslessen
_77A4857.jpg

Pregnant - Core & More

Tijden op aanvraag | Duur 50 min | Doel: kracht & flexibiliteit

Elke maandagavond wordt er in onze fitnessruimte in de praktijk in Rotterdam centrum een zwangerschapsworkout "Pregnant Core & More" gegeven. 

Deze les biedt een zeer gevarieerde training, gericht op de ontwikkeling van kracht en flexibiliteit van de spiergroepen die tijdens een zwangerschap het meest onder druk staan en het hardst nodig zijn. In de les wordt verschillende trainingsmiddelen gebruikt zoals dumbells, dynabands, pelvic rings en matten. De bekkenbodem komt altijd aan bod in deze lessen. Stephanie besteedt veel aandacht aan de biomechanische lijnen van het lichaam, zodat je specifiek de juiste spieren traint, in de juiste houding. Een perfecte basis voor een gezonde pijnvrije zwangerschap.  “Have you done yours today?”

IMG_0484.jpg

Prenatal Strength Training

Tijden op aanvraag | Duur: 50 minuten | Doel: Kracht core, rug en armen

Tijdens deze prenatale fitnessles komen vrijwel alle belangrijke spiergroepen aan bod. De les wordt gegeven op muziek, in de fitness zaal. Na een warming-up op de cardio apparaten volgt er een programma van krachtoefeningen voor de core, maar ook de rug, benen en armspieren komen uitgebreid aan bod. Er wordt extra gelet op een goede houding en een juiste, veilige manier van trainen. De les wordt gezamelijk afgesloten met een cooling-down/stretch. 

Het is een klassikale les, maar is door de losse oefeningen of circuit vorm aan elk tempo en niveau aan te passen. Dit maakt de les geschikt tot ver in de zwangerschap.

_77A4617.jpg

Pregnant Bootcamp

Tijden op aanvraag | Duur: 50 min |  Doel: kracht & conditie

Elke donderdagavond zoeken we de buitenlucht op tijdens een heerlijke bootcamp training afgestemd op de zwangere vrouw.

Tijdens de bootcamp train je kracht en conditie met je eigen lichaamsgewicht en soms met natuurlijke attributen, zoals banken , bomen, heuvels, muren en trappen. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede houding bij de oefeningen. Wanneer het echt te koud, regenachtig of donker is, beschikken we gelukkig over de faciliteiten om binnen, in één van onze trainingsruimtes, een vergelijkbare training te geven.

_77A4654.jpg

Pregnant Workout

Tijden op aanvraag | Duur: 50 min | Doel: kracht & conditie

Deze groepstraining is een pittige combinatie van aerobics en krachttraining, in combinatie met bekkenbodemoefeningen, altijd onder begeleiding van muziek met een lekkere beat! Je conditie wordt opgebouwd en je lichaam wordt sterker gemaakt. De ultieme zwangerschapsgym! Deze work-out wordt, afhankelijk van het weer, soms binnen en soms buiten gegeven. 

Gratis proefles?

Onbeperkt sporten bij Mothers in Motion kan d.m.v. een los sportabonnement of één van onze prenatale pakketten

Ben je nieuwsgierig naar onze groepslessen en trainingen voor zwangeren?
Bel 010 217 9340 of neem contact op via info@mothersinmotion.nl voor het plannen van een gratis proefles.

Plan een proefles