Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Personal Training na de zwangerschap

Veilig en effectief 'Back in Shape'
Het sporten weer oppakken na de bevalling is voor veel jonge moeders lastig. Fysiek zijn het zware weken en er komt van alles op je af. Personal training is veruit de meest succesvolle methode om snel én verantwoord de zwangerschapskilo's kwijt te raken.

→ Ontdek onze BACK IN SHAPE aanbieding

fit-zwanger-zijn-rotterdam.png
Postnatale-personal-training

Personal training

Een zwangerschap en een bevalling, evenals de daarop volgende kraamtijd, vragen veel van je lichaam. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat personal training veruit de meest succesvolle methode is voor vrouwen om de draad weer op te pakken en snel de zwangerschapskilo's kwijt te raken.

Een stok achter de deur!

Een eerste probleem bij postnataal sporten is vaak het vinden van de motivatie. Door met je trainer een persoonlijk trainingsschema op te stellen en een route uit te stippelen om weer fit te worden, wordt je gemotiveerd om door te pakken. En laagdrempelig afhaken is er niet bij als de afspraak eenmaal staat!

Individueel trainingsprogramma 

Belangrijker nog is dat trainingen helemaal kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hoe een bevalling verloopt en óf er schade ontstaat aan bijvoorbeeld buik- of bekkenbodemspieren is niet vooraf te zeggen en soms zelf na de bevalling niet direct merkbaar. Om toekomstige problemen (zoals incontinentie) te voorkomen is het belangrijk zorgvuldig en doelgericht te werken aan je herstel.

Persoonlijke intake

Wanneer je bij Mothers in Motion wilt gaan trainen wordt er altijd eerst een grondige analyse gemaakt van hoe je lichaam er aan toe is. Of er schade is, hoe je conditie is en welke spiergroepen extra zorg of aandacht behoeven. Je traint altijd met een gecertificeerd (bekken) fysiotherapeut. 

Neem contact op met Stephanie Leyh via info@mothersinmotion.nl voor informatie over onze postnatale personal training programma's, voor advies of om een afspraak te maken.

 

BACK IN SHAPE aanbieding (4+1 gratis)

Postnatale intake: bestaande uit een fysiek onderzoek en een persoonlijk herstel- en trainingsplan
én 5x 1 uur personal training met een gecertificeerd fysiotherapeut


Normaal  € 485,50, nu € 410,- (1x personal training gratis!) 

-----

Wil jij na je bevalling een vliegende start maken met je herstel en snel weer je oude figuur bereiken?

Neem contact op per e-mail