Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Ademhalingstherapie tijdens de zwangerschap

Een goede ademhaling is voor iedereen belangrijk en van grote invloed op je welzijn. Met een bevalling op komst is het zeker de moeite waard om je ademhaling goed onder controle te krijgen! Met capnotrainer kun je je ademhaling effectief verbeteren.

zwangerschapsfitness-Rotterdam.png
_77A4539.jpg

Ademhaling verbeteren met behulp van de Capnotrainer

Wij hebben een nieuw concept binnen onze praktijk: BreathingMotion. Heb je last ademhalingsproblemen, last van duizeligheid of regelmatig hoofdpijn of hartkloppingen? Dan kan het zijn dat je verkeerd ademhaalt. Wij brengen dit voor je in kaart en bieden een oplossing.

BreathingMotion geeft je een unieke kans om op een juiste manier adem te leren halen. Een goede of juist slechte ademtechniek heeft direct invloed op de lichaamssamenstelling, zoals de pH van het bloed, wat een kort- of langdurig effect kan hebben op zowel fysiek- als mentaal gebied. Wij kunnen jouw ademhaling monitoren met behulp van de zogenoemde CapnoTrainer . 

Physiomotion is Europees distribiteur van de Capnotrainer® en de enige in Nederland die gebruik maakt van dit concept!

mastitis behandeling

Ademhalingstechniek ONLINE analyseren en optimaliseren

Wat zijn je ademhalingsgewoonten en hoe beïnvloeden deze je?
Veel mensen ontwikkelen door de jaren heen een slechte ademhalingstechniek. Dit kan een breed scala aan fysieke en mentale klachten veroorzaken. Tijdens een zwangerschap en bevalling is optimale zuurstofopname van levensbelang voor jou en je kindje. Met behulp van onze capnotrainer kunnen we in een persoonlijke live interactieve webinarsessie je ademhaling analyseren en trainen. Tijdens deze sessie zal een 'Certified Breathing Behavior-analist':

  • Je ademhalingsgedrag te analyseren.
  • Relevante gegevens te verzamelen.
  • Noodzakelijke aanbevelingen doen om je ademhalingstechniek te trainen en je doelen te bereiken.
  • Je helpen om disfunctionele ademhalingsgewoonten te overwinnen.
  • Je helpen om je ademhalingsmechanica en ademhalingschemie te verbeteren.

The Breathing Science Network
Physiomotion (en daarme Mothers in Motion) is aangesloten bij het Breathing Science Network. Dit is een groep toegewijde professionals die gepassioneerd zijn om u de best mogelijke online ademhalingstherapie op maat te bieden. We helpen je om disfunctionele gewoonten, die de gezondheid en prestaties negatief beïnvloeden, te identificeren en uit te schakelen. Vervolgens helpen we je om een nieuwe ademhalingstechniek te trainen, om de ademhaling te optimaliseren en het zuurstofgehalte te bevorderen. Met het breathing learning programm krijg je de controle over je ademhaling en daarmee ook over je gezondheid en prestaties.

Boek een online ademhalingsanalyse

Ben je op zoek naar ademhalingstherapie in Rotterdam?

Neem contact op met Mothers in Motion Rotterdam voor meer informatie of het plannen van een afspraak. 
Bel 010 217 9340 of boek direct een ONLINE intake.

Book online