Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Workshops ter voorbereiding op de bevalling

In een reeks van 5 workshops word je fysiek en mentaal voorbereid op de bevalling. Zaken als ademhalingstherapie, bekkenbodemtherapie en het voorkomen van beschadiging aan buikwand of bekkenbodem tijdens de bevalling komen aan bod.
 Inmiddels wordt deze zwangerschapscursus, online aangeboden, via Zoom

Lees meer

Workshops ter voorbereiding op de bevalling
Workshops ter voorbereiding op de bevalling - centrum Rotterdam

Goed voorbereid op bevalling en kraamperiode

Zo goed mogelijk voorbereiden op je bevalling in centrum Rotterdam? Dat kan met de informatie die je krijgt tijdens onze 5 leerzame workshops die onderbouwd zijn vanuit o.a. bekkenfysiotherapie.

Mothers in Motion heeft een vijftal praktische workshops ontwikkeld om je voor te bereiden op alles wat er tijdens de bevalling kan gebeuren. Je hoort wat je kunt doen om (voor zover mogelijk) uitscheuren, hyperventileren en stress te voorkómen. We leren je om zo goed mogelijk met de (pers)weeën om te gaan zodat je geen schade aan je ogen oploopt en hoe je ontspannen en rustig kunt blijven tijdens de bevalling. Je leert ook wat je moet doen om zelf goed te herstellen; je weet dat je niet teveel moet doen, welke oefeningen je kunt doen en wanneer je daarmee kunt starten. Dat geldt speciaal voor spieren van de bekkenbodem en de buik. *De voertaal van onze workshops is Engels, tenzij alle deelnemers Nederlands 

Onze workshops maken onderdeel uit van onze prenatale pakketten of zijn los (€60,-) of als serie (€ 270,-voor alle 5) te volgen. Neem voor aanmelding of meer info contact op via info@mothersinmotion.nl.

workshops ter voorbereiding op de bevalling - in Rotterdam

De workshops

Workshop 1: De spieren van de bekkenbodem en de buikwand
In deze workshop wordt behandeld wat je tijdens de zwangerschap kunt doen om beschadiging van de bekkenbodem tijdens de bevalling te voorkomen. Deze workshop kan het beste vroeg in de zwangerschap worden gevolgd.

Workshop 2:De bevalling
In deze workshop bespreken we hoe je de bevalling zo goed mogelijk kunt meemaken en je energie zoveel mogelijk kunt sparen.

Workshop 3: De ademhaling
Hoe kun je op de beste manier adem halen, zowel nu als tijdens de bevalling? Uitleg, tips en oefeningen.

Workshop 4: Do's & Don'ts tijdens de kraamperiode 
In workshop 4 behandelen we de periode direct na de bevalling. Wat kun je doen (en wat moet je vooral niet doen!) om na de bevalling zo goed en snel mogelijk te herstellen?

Workshop 5: Partner-les
In de laatste workshop wordt besproken wat je partner kan doen om je zo goed mogelijk te helpen tijdens de bevalling.

Klik hier voor actuele workshopdata.

Wil jij de optimale voorbereiding op je bevalling?

Leer wat je te wachten staat en wat je kunt doen om klachten te voorkomen en optimaal te genieten van zwangerschap en kraamperiode!

De workshops zijn onderdeel van onze prenatale pakketten of kunnen los worden gevolgd (losse workshop € 60,- / alle 5 workshops € 270,-)
Bel 010 217 9340 of neem contact op via info@mothersinmotion.nl  voor informatie en aanmelding.