Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Small Group Training tijdens de zwangerschap

Voor een fitte zwangerschap
De meest effectieve manier om fit te blijven tijdens je zwangerschap is onze Small Group Training. Een intensieve les met 3 tot 5 personen die de energie en gezelligheid van een groepsles combineert met de individuele en specialistische begeleiding van een personal training. Je traint veilig en effectief op basis van een individueel trainingsschema, afgestemd op jouw situatie en lichaam. 

training-prenataal-header-uitgeknipt.png
Postnatale-personal-training

Small group training

Wil je tijdens je bevalling zorgeloos kunnen sporten? Fit en vrij van klachten blijven en je lichaam effectief voorbereiden op de aankomende bevalling? Met dit intensieve programma zorgen wij voor een programma op maat!

Elk lichaam is anders. En elke zwangerschap is anders. Dat maakt de persoonlijke begeleiding van onze small group training zo effectief. Je hebt de keuze uit verschillende trainingstijden en krijgt altijd specifieke en professionele training op maat. Om vooruitgang te boeken moet je eigenlijk minstens 2 keer per week trainen. En om schade te voorkomen en eventuele 'zwakke plekken' goed aan te pakken is specialistische begeleiding noodzakelijk. 

Daarom bieden we nu een nieuwe abonnementsvorm aan, met toegang tot de small group training. In een groep van maximaal 5 vrouwen, train je op basis van een eigen gepersonaliseerde trainingsschema en onze deskundige begeleiding. De ideale combinatie van de gezelligheid van een groepsles en de kwaliteit van een personal training. 

Lestijden

Maandag 16.00 - 17.00
Dinsdag
 
09.00 - 10.00
19.00 - 20.00
Woensdag 19.00 - 20.00
Donderdag           09.00 - 10.00
Vrijdag 16.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 10.00

Abonnementskosten

(incl. onbeperkte toegang tot alle groepslessen en onze fitnessruimte!)
1 maand € 350,- p.m. of 3 maanden € 254 p.m. - per maand te verlengen

Neem contact op met Stephanie Leyh via info@mothersinmotion.nl of Whatsapp voor meer informatie, persoonlijk advies of het plannen van een afspraak.

Interesse in onze small group training?

Neem contact op met Stephanie Leyh via info@mothersinmotion.nl  of Whatsapp voor informatie, advies of om een afspraak te maken.