Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam  Stuur bericht     |     

Ons team

Maak kennis met ons team van personal trainers en therapeuten:

Stephanie Leyh

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Bekkenfysiotherapeut, Ademhalingsspecialist

Ik ben sinds 2002 de praktijkhouder/eigenaar van Physiomotion, samen met mijn partner, Joost van Mierlo en enkele jaren geleden gestart met Mothers in Motion. Ik ben fysiotherapeut, bekkenbodemtherapeut en manueel therapeut. Daarnaast geef ik fitness- en aerobics lessen en ben ik ademhalingsspecialist (capno-trainer). Het is mijn missie het leven van (zwangere) vrouwen te verbeteren!

LinkedIn

Joost van Mierlo

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Ademhalingsspecialist

Samen met mijn partner Stephanie Leyh ben ik de eigenaar van Physiomotion. Ik ben fysiotherapeut, manueel therapeut en ademhalingsspecialist. Hierdoor kan ik mensen met verschillende problemen helpen. Mijn expertise is het behandelen van klachten door trauma of mensen in postoperatieve staat.

LinkedIn

Monique Sommer

SPORTPODOLOOG, PODOLOOG, MEDICAL TAPING EN SPECIAL ZWANGER VOET SCREENING

Mijn passie is om mensen weer aan het bewegen te krijgen d.m.v. het geven van (sport)schoenadvies en het aanmeten van steunzolen. Dit zowel voor mensen die sporten als voor zwangere dames. Samen met Stephanie hebben wij een speciaal zwangerschap inlay- zool ontwerpen zodat de voet van zwangere niet verder doorzakken bij hun extra gewicht.  Ik werk graag samen met de fysiotherapeuten en met zwangere, omdat ik vind dat door deze samenwerking wij korte lijntjes hebben en snel kunnen overleggen wat de kwaliteit van uw functioneren ten goede komt.

LinkedIn

Kennismaken?

Bel 010 217 9340 voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een kennismaking