Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Onze missie

Mothers in Motion is ontwikkeld door Stephanie Leyh, (mede) praktijkhouder van Physiomotion en ervaren (bekken)fysiotherapeut. 

“Ik ben er diep van overtuigd dat met de juiste begeleiding en voorbereiding vrouwen tijdens de zwangerschap geen pijn hoeven ervaren en zich fit kunnen voelen, dat een bevalling vlot kan verlopen en de moeder daarna meer plezier kan beleven aan haar pasgeboren baby. Bovendien hoeft geen enkele vrouw na haar bevalling incontinentie te accepteren. Het is mijn missie om deze boodschap overal bekend te maken.”

stephanie-rond-uitsnede.png
_77A4476.jpg

Goed voor jezelf zorgen, tijdens en na de zwangerschap

Mothers in Motion is in 2008 opgericht door Stephanie Leyh. Als bekkenbodem-therapeut werd ze vaak geconfronteerd met klachten die optraden tijdens en na de zwangerschap. Voor Stephanie aanleiding om een preventief sport- en begeleidingsprogramma op te zetten: Mothers in Motion.

"Ik zie zo vaak vrouwen die na een bevalling rondlopen met écht vervelende klachten, zoals urineverlies, of pijn in de bekkenstreek tijdens de seks. Ze cijferen zichzelf weg of denken dat 'het erbij hoort'. Zowel tijdens de zwangerschap zie ik dat veel te veel vrouwen niet de tijd nemen om goed voor zichzelf te zorgen. Zo'n zonde! Ook na een bevalling moet je door het leven kunnen gaan zónder inlegkruisjes, genieten van je favoriete sport en een goed seksleven."

_77A7919.jpg

In Mothers in Motion komen resultaten van ruim 20 jaar studie en ervaring samen. Stephanie heeft expertise op het gebied van ademhalingstechniek, fysiotherapie, manuele therapie, echografisch onderzoek, bekkenbodemtherapie, fitness, sportrevalidatie en sporttraining.

Het Mothers in Motion prenatale stappenplan en de postnatale pakketten zijn ontwikkeld om aankomende moeders een concreet en zeer effectief totaalpakket te bieden om gezond en klachtenvrij van zwangerschap en moederschap te genieten. Het bevat alle noodzakelijke elementen om je optimaal voor te bereiden, klachten te voorkomen en te zorgen dat je je fit, sterk en energiek voelt. Van het begin van de zwangerschap tot en met compleet herstel na de bevalling. 

Kennismaken?

Stephanie is "a woman on a mission" en legt je met alle plezier uit wat je kunt doen om fit en klachtenvrij van je zwangerschap te genieten.
Kom gerust een langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een kennismaking