Zwangerschapsmassage in centrum Rotterdam

Een zwangerschap is een flinke aanslag op je lichaam. Een zwangerschapsmassage kan zorgen voor de nodige verlichting en ontspanning. Met een massagetafel speciaal voor zwangere dames en een team ervaren masseurs ben je bij Mothers in Motion Rotterdam in goede handen.

Zwangerschapsmassage in centrum Rotterdam

Zwangerschapsmassage

Het is bewezen dat bij 30 minuten massage evenveel endorfine vrij komt als bij 1 uur intensief sporten! 

Een massage tijdens de zwangerschap kan voor een echte opkikker zorgen. Na een zwangerschapsmassage voel je je ontspannen en fitter, je spieren zijn soepeler en je zit lekkerder in je vel.

"Vorige week voor het eerst de MEEST HEERLIJKE massage ever mogen ervaren! Met veel zorg en aandacht onder handen genomen (...) ik voelde mij als "herboren"! Wat lag ik lekker zeg met mijn grote toeter op de massage bank. Ineens weer even op mijn buik liggen was een ervaring op zich. Was ik maar maanden geleden begonnen mezelf te verwennen met af toe een zwangerschapsmassage dat had mij destijds meer kunnen doen ontspannen en energie gegeven. Kortom dames ik zeg; DOEN, DOEN, DOEN..."

De zwangerschapsmassages worden altijd gegeven door een deskundige fysiotherapeut (en getrainde masseur). We hebben voor de zwangere dames een speciale massagetafel en je kunt kiezen voor een reguliere massage of een hotstone massage van 45 minuten. Geef het vooral zelf aan als je specifieke wensen of aandachtsgebieden hebt, of laat het over aan de fysiotherapeut om op basis van zijn/haar deskundigheid een inschatting te maken van hoe de massage het best kan worden ingevuld. 

Op zoek naar een zwangerschapsmassage in centrum Rotterdam?

Neem contact op 010 217 9340 of info@mothersinmotion.nl voor informatie of afspraken. 

Naar tarieven & vergoedingen