Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Zwangerschapsmassage Rotterdam - Centrum

Een zwangerschap is een flinke aanslag op je lichaam. Een zwangerschapsmassage kan zorgen voor de nodige verlichting en ontspanning. Met een massagetafel speciaal voor zwangere dames en een team ervaren masseurs ben je bij Mothers in Motion Rotterdam in goede handen.

Let op. Door capaciteitsproblemen is de zwangerschapsmassage op dit moment niet beschikbaar. Ontdek ons aanbod overige prenatale en postnatale diensten om optimaal te genieten van een fitte, klachtenvrije zwangerschap en kraamperiode!

Zwangerschapsmassage in centrum Rotterdam

Zwangerschapsmassage

Een massage tijdens de zwangerschap kan voor een echte opkikker zorgen. Na een zwangerschapsmassage voel je je ontspannen en fitter, je spieren zijn soepeler en je zit lekkerder in je vel.

"Vorige week voor het eerst de MEEST HEERLIJKE massage ever mogen ervaren! Met veel zorg en aandacht onder handen genomen (...) ik voelde mij als "herboren"! Wat lag ik lekker zeg met mijn grote toeter op de massage bank. Was ik maar maanden geleden begonnen mezelf te verwennen met af toe een zwangerschapsmassage dat had mij destijds meer kunnen doen ontspannen en energie gegeven. Kortom dames ik zeg; DOEN, DOEN, DOEN..."

De zwangerschapsmassages worden altijd gegeven door een deskundige fysiotherapeut (en getrainde masseur). We hebben voor de zwangere dames een speciale massagetafel en je kunt kiezen voor een reguliere massage of een hotstone massage van 45 minuten. Geef het vooral zelf aan als je specifieke wensen of aandachtsgebieden hebt, of laat het over aan de fysiotherapeut om op basis van zijn/haar deskundigheid een inschatting te maken van hoe de massage het best kan worden ingevuld. 

Let op. Door capaciteitsproblemen is de zwangerschapsmassage op dit moment niet beschikbaar. Ontdek ons aanbod overige prenatale en postnatale diensten om optimaal te genieten van een fitte, klachtenvrije zwangerschap en kraamperiode!

Physiomotion-22.jpg

Ontdekken wat je nog meer kunt doen voor een fitte, klachtenvrije zwangerschap?

Mothers in Motion biedt een breed scala aan pre- en postnatale diensten en trainingen. 

  • Ontdek wat je zelf kan doen om je lichaam te beschermen en optimaal voor te bereiden op zwangerschap, bevalling en postnataal herstel? Neem een kijkje bij onze online zwangerschapscursus. 
  • Blijf fit en bereid je fysiek voor door middel van prenatale Personal Training of specialistische groepslessen. Neem contact op
  • Heb je klachten of specifieke vragen? Plan een intake of consult met bekkenfysiotherapeute Stephanie Leyh. Zij begeleidt al ruim 20 jaar vrouwen pre- en postnataal! 

Algemene vragen? Stel ze gerust via 010 2179340 of info@mothersinmotion.nl.

Op zoek naar een zwangerschapsmassage in centrum Rotterdam?

Neem contact op 010 217 9340 of info@mothersinmotion.nl voor informatie of afspraken. 

Naar tarieven & vergoedingen