Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Intake, analyse & advies

Als je bij Mothers in Motion wilt sporten tijdens je zwangerschap wordt je uitgenodigd voor een kennismaking en een fysiek onderzoek. Een soort “APK” voor aankomende moeders. Een analyse van je spieren en gewrichten, brengen aandachtspunten aan het licht. Op basis hiervan wordt een persoonlijk sportschema opgesteld en worden eventueel noodzakelijke, aanvullende (preventieve) behandelingen voorgesteld.

Intake en persoonlijk trainingsschema voor zwangeren
mothersinmotion8.jpg

Analyse en trainingsschema voor de zwangerschap

Om verantwoord en effectief te kunnen sporten tijdens de zwangerschap is een intake noodzakelijk. Je doelen en eventuele klachten of zorgen worden besproken en je wordt lichamelijk gescreend door een van onze therapeuten om het trainingsschema aan te passen aan jouw lichaam. Een analyse van je spieren en gewrichten, brengen aandachtspunten aan het licht. Tijdens een tweede afspraak wordt op basis van de intake en een test van je kracht en conditie een persoonlijk sportschema opgesteld met o.a. op jouw lichaam afgestemde gewichten.

Om je persoonlijke schema een keer te ‘testen’ wordt er een afspraak gemaakt om het volledige programma een eerste keer onder begeleiding te doorlopen en wordt je eerste training gepland waarbij je onder begeleiding het opgestelde schema doorloopt. Door doelgericht te trainen kan je meestal actief blijven deelnemen aan onze lessen tot je 40e week. Indien nodig krijg je ook advies voor optionele fysiotherapeutische behandelingen om jouw situatie te ondersteunen. Deze worden vaak aanvullend vergoed door je zorgverzekeraar.

Kennismaken?

Bel 010 217 9340 of stuur een bericht naar info@mothersinmotion.nl 
voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak of het plannen van een proefles.