Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Sporten na de bevalling

Postnatale training & begeleiding
Het is buitengewoon belangrijk dat je na de bevalling traint en dat je in die training de juiste oefeningen krijgt in de juiste volgorde en met de juiste intensiteit. Als je te zwaar of te snel gaat trainen kunnen er zelfs meer problemen in je bekken en buik spieren ontstaan. Bij ons werken fysiotherapeuten en personal trainers die zijn opgeleid voor het geven van postnatale training. 

Plan een gratis proefles

sporten-na-de-bevalling.png
_77A8169.jpg

Sportintake en trainingsschema op maat

Om er zeker van te zijn dat je verantwoord en effectief sport na de bevalling starten we altijd met een postnatale intake bij Stephanie Leyh, expert in postnatale behandeling en training! Je wensen, behoeften en doelstellingen worden besproken en er wordt een uitgebreide fysieke analyse gedaan. We analyseren je bekken en testen op eventuele problemen in de lage rug en bekkenstreek. Wij analyseren de lengte van bepaalde spieren en gewrichten die van invloed kunnen zijn op jouw herstel of die kunnen worden beschouwd als zwakke plekken. Daarnaast testen we je algehele kracht en conditie. 

_77A8314.jpg

Verantwoord sporten na de bevalling

Ook na de bevalling is het belangrijk om verantwoord en met goede begeleiding te sporten, ook al is het soms moeilijk de tijd en energie te vinden. Maar je wil toch wel je vroegere conditie terug, en je vroegere figuur? Met name voor de training van je core en van je buikspieren (die zoveel te verduren hebben gehad!) is een gedegen opbouw van de training van essentieel belang. Te hard, of verkeerd trainen kan juist extra schade, of klachten als incontinentie veroorzaken. Mothers in Motion kan je helpen om veilig het gewenste resultaat te behalen door een persoonlijke trainingsschema op te stellen. Daarnaast kun je deelnemen aan de verschillende groepslessen speciaal ontwikkeld voor jonge moeders, of aan de small group training (3 tot 5 personen). Alle lessen worden gegeven door gespecialiseerde professionals. Wil je écht snel resultaat, dan is personal training het meest effectief!

Bij het vrij sporten en de small group training mag je je baby altijd meenmen naar onze fitnesszaal, zodat je geen oppas hoeft te regelen.

Wil jij snel en verantwoord 'back in shape' komen na de bevalling?

Bel 010 217 9340 of stuur een bericht naar info@mothersinmotion.nl voor informatie of een postnatale intake, of meld je aan voor een gratis proefles. 

Plan een gratis proefles