Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Small Group Training na de zwangerschap

De snelste route naar volledig herstel
In 2023 starten we bij Mothers in Motion met de Small Group Training. Een intensieve les met 3 tot 5 personen die de energie en gezelligheid van een groepsles combineert met de individuele en specialistische begeleiding van een personal training. Je traint veilig en effectief. In circa drie maanden zul je je weer fit en zeker voelen, zodat je optimaal van je kindje kunt genieten!

postnataal-uitgeknipt.png
Postnatale-personal-training

Small group training

Wil jij na je bevalling weer zonder zorgen kunnen sporten? Je lichaam 'terugveroveren' en met energie en vertrouwen kunnen genieten van het moederschap? Met dit intensieve programma helpen wij je binnen een maand of drie 'back in motion'!

Als het op trainen aankomt, blijkt dat jonge moeders echt behoefte hebben aan flexibiliteit in tijd en specifieke professionele training op maat. Vooral direct (6 weken) na de bevalling in hun zwangerschapsverlof of wanneer ze weer aan het werk gaan. Om vooruitgang te boeken moet je eigenlijk minstens 2 keer per week trainen. En om schade te voorkomen en eventuele 'zwakke plekken' goed aan te pakken is specialistische begeleiding noodzakelijk. 

Daarom bieden we nu een nieuwe abonnementsvorm aan, met toegang tot de small group training. In een groep van maximaal 5 vrouwen, train je op basis van een eigen gepersonaliseerde trainingsschema en onze deskundige begeleiding. 

Lestijden

Maandag 16.00 - 17.00
Dinsdag
 
09.00 - 10.00
19.00 - 20.00
Woensdag 19.00 - 20.00
Donderdag           09.00 - 10.00
Vrijdag 16.00 - 17.00
Zaterdag 09.00 - 10.00

Abonnementskosten

(incl. onbeperkte toegang tot alle groepslessen en onze fitnessruimte!)
1 maand € 350,- p.m. of 3 maanden € 254 p.m. - per maand te verlengen

Neem contact op met Stephanie Leyh via info@mothersinmotion.nl voor meer informatie, persoonlijk advies of het plannen van een afspraak.

Interesse in onze small group training?

Neem contact op met Stephanie Leyh via info@mothersinmotion.nl  of Whatsapp voor informatie, advies of om een afspraak te maken.