Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam  Stuur bericht     |     

Terugkomdag vrijdag 27 juli 2018

Twee maandelijks organiseren wij een gratis terugkomdag voor alle kersverse moeders. Tijdens een gezellige ochtend kun je ervaringen uitwisselen met de andere moeders, natuurlijk je baby 'showen' en deelnemen aan een kleine MOM & Baby work-out.

terugkomdag mothers in motion rotterdam

Tijdens onze tweemaandelijkse terugkomdag zijn alle recent bevallen moeders welkom om, uiteraard onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, even bij te praten over hoe alles gegaan is. Tevens is het een uitstekend moment om de draad weer een klein beetje op te pakken met een eerste, rustige MOM & Baby work-out. En natuurlijk zijn we ook gewoon heel erg benieuwd naar alle nieuwe baby's! 

De eerstvolgende terugkomdag vindt plaats op vrijdag 27 juli, vanaf 10.30. Het programma duurt een uurtje, maar iedereen is van harte welkom lekker te blijven hangen! Wil je deelnemen? Laat het even weten via info@mothersinmotion.nl of 010 217 9340.

Volgende terugkomdagen staan gepland op 28 september en 30 november. Volg Mothers in Motion op FacebookInstagramTwitter of  LinkedIn om op de hoogte te bljiven onze activiteiten.