Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Postnatale intake - Back in Shape

Na de bevalling weer aan de slag! Met een grondige controle van bekkenbodem en buikspieren en een trainingsprogramma op maat kun je effectief werken aan een snel en volledig herstel. 

Controle buikspieren en bekkenbodem
mothersinmotion10.jpg

Back in Shape - na de bevalling weer aan de slag!

Deelnemers van het Mothers in Motion programma, kunnen na circa zes weken rust het programma vervolgen. Alle kersverse moeders worden uitnodigd voor een gratis, tweemaandelijkse 'terugkomdag'. Tijdens deze middag kunnen we rustig bespreken over hoe de bevalling en kraamperiode zijn verlopen, wordt een kleine moeder & baby work-out verzorgd en kunnen we je verdere 'POST-motion" programma gaan plannen.

Tijdens afspraak één van de postnatale intake bespreken we hoe de bevalling en de periode daarna verlopen zijn en wordt een eerste check uitgevoerd op de staat van bekken, heupen en buikspieren. Vervolgens wordt er tijdens een tweede afspraak voor de bekkenbodem een manuele- en EMG-meting gedaan. Deze geeft een exacte en betrouwbare meting van de buik- en bekkenspieractiviteit en geeft inzicht in hoe je deze sterker kunt maken. (en of evetuele aanvullende bekkenbodemtraining noodzakelijk is).

Op basis van de resultaten van het onderzoek en de metingen wordt er vervolgens een speciaal voor jou op maat gesneden trainingsprogramma opgesteld en wordt je, net als in het begin van het programma, uitgenodigd het trainingsprogramma een eerste keer onder begeleiding te doorlopen.

Wil jij verantwoord sporten en herstellen na de bevalling?

Onze (verplichte) postnatale intake is de eerste stap naar veilig en effectief herstel.
Neem contact op voor informatie en het maken van een afspraak.

Informatie & aanmelden