Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Gezond, fit en klachtenvrij genieten
van zwangerschap en moederschap!

Mothers in Motion heeft alles om aanstaande moeders ‘zonder kleerscheuren’ door zwangerschap en bevalling te helpen en snel en verantwoord te herstellen. Wij bieden sportprogramma's (vanaf 12 weken!), groepslessen, personal training, workshops, bekkenbodemtraining en fysiotherapie. Mothers in Motion is het resultaat van ruim 20 jaar vakkennis en ervaring in de pre- en postnatale zorg. Ontdek onze pre- en postnatale programma's.

Prenataal programma Postnataal programma

training-prenataal-header-uitgeknipt.png

Wil jij...

  • fit blijven tijdens je zwangerschap?
  • instabiliteit van het bekken voorkomen en zeker weten dat je fysiek veilig traint?
  • de optimale ademhalingstechniek leren voor toepassing tijdens de bevalling?
  • inscheuren tijdens de bevalling zoveel mogelijk voorkomen?
  • verantwoord herstellen na de bevalling?
  • de beste training van buikspieren en bekkenbodem krijgen, zowel voor als na de geboorte om diastase te voorkomen?
  • na de geboorte zo snel mogelijk je energieniveau én je figuur terugkrijgen?

Van gezond zwanger tot fitte moeder.

Mothers in Motion is onderdeel van sportcentrum en fysiotherapiepraktijk Physiomotion en biedt de volgende gespecialiseerde diensten specifiek voor aanstaande en jonge moeders:

echografie.png

Pre- en postnatale echografie van de buikpieren

Een echografie geeft inzicht in de staat en het gebruik van de buikspieren. Je ziet precies hoe je je buikspieren op de correcte manier kunt gebruiken. Een prenatale echografie helpt je doelgerichter te trainen en schade tijdens de zwangerschap te voorkomen. Een postnatale echografie geeft betrouwbaar inzicht in de staat van de buikwand en brengt aandachtspunten bij het herstel direct aan het licht. 

Sporten-tijdens-zwangerschap-rotterdam.png

Sporten: Groepslessen en personal training

Veilig en effectief sporten tijdens je zwangerschap en verantwoord herstellen na je bevalling met een persoonlijk sportschema, diverse leuke, toegespitste groepslessen en hoogwaardige personal training. Wij besteden veel aandacht voor body alignment en correcte uitvoering om effectiviteit van de training en optimale spieropbouw te kunnen garanderen.

Prenatale workshops: voorbereiding op de bevalling

Online prenatale workshops: voorbereiding op de bevalling

In een reeks van 5 online workshops (via ZOOM) word je optimaal voorbereid op de bevalling. Een partnerles, de do’s en don’ts, maar ook het voorkomen van beschadiging aan buikwand of bekkenbodem komen in de workshops aan bod.  Los te volgen of als hele serie. Lees meer

02-Manuele-emg-meting.png

Bekkenbodemcontrole en -fysiotherapie

Een bevalling betekent een zware belasting voor de bekkenbodem. Door middel van doelgerichte training vooraf wordt schade voorkomen of beperkt. Met een goede controle en training na de bevalling kunnen opgelopen bekkenbodemproblemen worden verholpen. Lees meer

postnatale check-up bekken en buikspieren

Ademhalingstherapie

Een goede ademhaling is voor iedereen belangrijk en van grote invloed op je welzijn. Met een bevalling op komst is het zeker de moeite waard om je ademhaling goed onder controle te krijgen! Met capnotrainer kun je je ademhaling effectief verbeteren. Lees meer

sport en herstel na de bevalling

Vitaminen voor moeders

Vrouwen die net bevallen zijn hebben het vaak behoorlijk zwaar. Je lichaam is verzwakt, misschien heb je veel bloed verloren tijdens de bevalling, borstvoeding kost veel energie net als de gebroken nachten.  Gebruik van de juiste extra vitaminen na de zwangerschap zorgt voor meer energie voor jezelf én je gezin. Lifeplus® heeft hoogwaardige, biologische, koud geextraheerde vitaminen.

Nieuwsgierig?

Stuur een Whatsapp voor informatie of neem contact op om een kennismaking of gratis proefles te plannen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten.

Plan een intake of gratis proefles

Stephanie Leyh

Ik ben fysiotherapeut, bekkenbodemtherapeut en manueel therapeut, ik geef ik fitness- en aerobics lessen en ben ademhalingsspecialist (capno-trainer). Het is mijn doel om het leven van (zwangere) vrouwen te verbeteren. Ik ben er diep van overtuigd dat met de juiste begeleiding en voorbereiding vrouwen tijdens de zwangerschap geen pijn hoeven ervaren en zich fit kunnen voelen, dat een bevalling vlot kan verlopen en de moeder daarna meer plezier kan beleven aan haar pasgeboren baby. Bovendien hoeft geen enkele vrouw na haar bevalling incontinentie te accepteren. Het is mijn missie om deze boodschap overal bekend te maken. In MOTHERS IN MOTION komen resultaten van ruim 20 jaar studie en ervaring samen.

Lees meer over mijn missie ›