Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Mothers in Motion open voor één-op-één sessies

Per 11 mei heeft Mothers in Motion haar deuren heropend voor alle één-op-één sessies, zoals bekkenfysiotherapie en de pre- en postnatale intake. Hierbij worden uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen.

COVID 19 - veiligheidsmaatregelen:    

Bij Physiomotion hanteren we de hoogste veiligheidsnormen en nemen we verschillende extra maatregelen om uw veiligheid te kunnen waarborgen. We dragen te allen tijde een beschermend masker (FFP2) en een bril en reinigen de praktijk voorafgaand aan uw bezoek grondig. 

Wat wij van onze cliënten vragen, is het volgende:

  • Natuurlijk vragen we iedereen met klachten, een loopneus, koorts of verkoudheid, om NIET TE KOMEN. en de BEHANDELING TE VERZETTEN. Je kunt tot 12 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos annuleren. 
  • Ontsmet je handen als bij binnenkomst met de daarvoor aanwezige ontsmettingsdoekjes.
  • Neem voor behandelingen en intake afspraken zelf twee  handdoeken mee.
  • Neem voor personal training en één-op-één sportsessies tenminste één eigen handdoek mee.
  • Kom alsjeblieft naar de praktijk in sportkleding, of neem een T-shirt en broek / legging mee voor zowel behandelingen als sportsessies. (Onze kleedruimten zijn niet toegankelijk!).
  • Het is je eigen verantwoordelijkheid om tijdens de behandelingen een eigen masker mee te nemen indien gewenst. Dit is niet verplicht.


Fysiotherapie, PT & (sport) intakes

      
We zijn de afgelopen tijd verrast door het succes van lange-afstands-online training. Maar soms - voor of na een bevalling, bij klachten, of blessures - is persoonlijk één-op-één contact essentieel. We zijn dan ook heel blij de volgende diensten weer te kunnen aanbieden:

Heeft u klachten of durft u een bezoek aan de praktijk niet aan? Geen probleem, we blijven beschikbaar voor online of telefonische consultaties.

Wilt u een afspraak plannen? Neem dan contact op via info@mothersinmotion.nl of 010 217 9340