Gespecialiseerde prenatale en postnatale trainingen, behandelingen en begeleiding.

  2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam    Stuur Whatsapp     |     

Corona protocol

Beste (aanstaande) moeders,

 

Op zondag 15 maart heeft de regering het nieuwe protocol en de maatregelen aangekondigd om iedereen te beschermen tegen dit zeer besmettelijke virus. Physiomotion had haar deuren gesloten tot 6 april of tot er meer nieuws beschikbaar is. We hopen dat jij en je gezin ondertussen veilig en gezond zijn en blijven.

We gaan deze tijd op een positieve manier gebruiken om plannen voor verandering en verbeteringen aan onze praktijk en faciliteiten door te voeren. Daarnaast zullen regelmatig tips en oefeningen op sociale media plaatsen, om mogelijke lichamelijke (pijn)symptomen en klachten te behandelen en om ook in je eigen huis toch fit te blijven. Neem gerust contact met ons op via de e-mail: info@mothersinmotion.nl. Wij zullen veelal aanwezig zijn in de praktijk en telefonisch bereikbaar. Sluit je bij ons aan op www.facebook.com/MothersInMotion of www.instagram.com/mothersinmotion.

Eind maart of begin april nemen we contact met je op om behandelingen en afspraken te hervatten of voor verder nieuws met betrekking tot de gevolgen van het coronavirus.

Bedankt voor je aandacht en begrip,
team Physiomotion / Mothers in Motion