Fit blijven tijdens de zwangerschap - Groepslessen

Wilt je lekker, maar wel verantwoord  blijven sporten tijdens je zwangerschap?
Bij Mothers in Motion kun je onbeperkt meetrainen met specialistische groepslessen voor aankomende moeders. Je hebt de keuze uit verschillende workouts die elk een ander doel hebben en allen zijn afgestemd op de zwangere vrouw.

Download het groepslesrooster

Fit blijven tijdens de zwangerschap - Groepslessen
zwangerschaps pilates en yoga -Rotterdam

Pregnant - Core & More

Maandag 20.00 - 20.50 uur | Duur 50 min | Doel: kracht & flexibiliteit

Elke maandagavond wordt er in onze fitnessruimte in de praktijk in Rotterdam centrum een zwangerschapsworkout "Pregnant Core & More" gegeven. 

Deze les biedt een zeer gevarieerde training, gericht op de ontwikkeling van kracht en flexibiliteit van de spiergroepen die tijdens een zwangerschap het meest onder druk staan en het hardst nodig zijn. In de les wordt verschillende trainingsmiddelen gebruikt zoals dumbells, dynabands, pelvic rings en matten. De bekkenbodem komt altijd aan bod in deze lessen. Stephanie besteedt veel aandacht aan de biomechanische lijnen van het lichaam, zodat je specifiek de juiste spieren traint, in de juiste houding. Een perfecte basis voor een gezonde pijnvrije zwangerschap.  “Have you done yours today?”

Prenatal Strength Training

Dinsdag 20.00 - 20.50 | Duur: 50 minuten | Doel: Kracht core, rug en armen

Tijdens deze prenatale fitnessles komen vrijwel alle belangrijke spiergroepen aan bod. De les wordt gegeven op muziek, in de fitness zaal. Na een warming-up op de cardio apparaten volgt er een programma van krachtoefeningen voor de core, maar ook de rug, benen en armspieren komen uitgebreid aan bod. Er wordt extra gelet op een goede houding en een juiste, veilige manier van trainen. De les wordt gezamelijk afgesloten met een cooling-down/stretch. 

Het is een klassikale les, maar is door de losse oefeningen of circuit vorm aan elk tempo en niveau aan te passen. Dit maakt de les geschikt tot ver in de zwangerschap.

zwangerschaps bootcamp Rotterdam centrum

Pregnant Bootcamp

Donderdag 20.00 - 20.50 uur | Duur: 50 min |  Doel: kracht & conditie

Elke donderdagavond zoeken we de buitenlucht op tijdens een heerlijke bootcamp training afgestemd op de zwangere vrouw.

Tijdens de bootcamp train je kracht en conditie met je eigen lichaamsgewicht en soms met natuurlijke attributen, zoals banken , bomen, heuvels, muren en trappen. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede houding bij de oefeningen. Wanneer het echt te koud, regenachtig of donker is, beschikken we gelukkig over de faciliteiten om binnen, in één van onze trainingsruimtes, een vergelijkbare training te geven.

Pregnant-workout-zwangerschapsgym-Rotterdam

Pregnant Workout

Zaterdag 10.30 - 11.20 | Duur: 50 min | Doel: kracht & conditie

Deze groepstraining is een pittige combinatie van aerobics en krachttraining, in combinatie met bekkenbodemoefeningen, altijd onder begeleiding van muziek met een lekkere beat! Je conditie wordt opgebouwd en je lichaam wordt sterker gemaakt. De ultieme zwangerschapsgym! Deze work-out wordt, afhankelijk van het weer, soms binnen en soms buiten gegeven. 

Gratis proefles?

Ben je nieuwsgierig naar onze groepslessen en trainingen voor zwangeren?

Bel 010 217 9340 of neem contact op via info@mothersinmotion.nl voor het plannen van een gratis proefles.

Plan een proefles