Online workshops

In 5 praktische, online workshops word je fysiek en mentaal voorbereid op de bevalling. Zaken als ademhalingstechnieken, bekkenbodemtraining, het voorkomen van beschadiging aan buikwand of bekkenbodem tijdens de bevalling komen aan bod. 
De workshops worden gegeven door bekkenfysiotherapeut Stephanie Leyh en zijn het resultaat van ruim 20 jaar opleiding en ervaring in pre- en postnatale zorg. Al duizenden vrouwen begeleidde ze naar een fitte zwangerschap en soepele bevalling!

online-workshops-mobile-NL.png
1-training.jpg

BESCHERM je bekkenbodem en buikspieren

Hoe kun je je buikspieren tijdens de zwangerschap beschermen en schade aan de bekkenbodem tijdens de bevalling voorkomen? Dit is één van Mother-in-Motion's "signature" workshops! (meer informatie)

  

Voordelen van deze workshop:

 • Gedetailleerde uitleg van de anatomie en functie van de bekkenbodem en de buikspieren
 • Preventieve bekken- en buikspiertechnieken om uw zwangerschap en bevalling te optimaliseren, waardoor de kracht toeneemt voor een asymptomatische "diastase"
 • Live en boeiende oefeningen voor de bekkenbodem en buikspieren

2-bevalling.jpg

ONTDEK wat je moet weten over de bevalling & pijnverlichting

Hoe kun je je natuurlijke hulpbronnen beter benutten en energie besparen voor een optimale bevalling? Deze workshop omvat een gastbijdrage van deskundige adviseur en verloskundige anesthesieaanbieder, Roseann Diehl, PhD, DNP, CRNA. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als anesthesieaanbieder en docent. (meer informatie)

  

Voordelen van deze workshop:

 • Huidige opties voor pijnverlichting tijdens de bevalling
 • Hormonale veranderingen tijdens verschillende fasen en hoe je met deze natuurlijke krachtige verschijnselen kunt omgaan om de bevalling zo goed mogelijk te beleven.
 • Praktische tips, houdingsadvies en handige hulpmiddelen voor verschillende stadia, waardoor een soepelere bevalling ontstaat

online-workshops-ademhaling.jpg

ONTWIKKEL functionele ademhalingstechnieken voor optimale zuurstoftoevoer voor jou en je baby

Wat is het beste ademhalingstechniek voor optimale zuurstofniveaus voor jou en je baby tijdens je hele zwangerschap en tijdens alle fasen van de bevalling? Deze workshop maakt gebruik van de principes van de Capno Trainer® en respiratoire psychofysiologie. (meer informatie)

  

Voordelen van deze workshop:

 • Word je bewust van je eigen ademhalingsgedrag en leer hoe je je techniek kunt aanpassen voor maximale zuurstoftoevoer.
 • Begrijp het voordeel van weefseloxygenatie tijdens de zwangerschap en het positieve effect op de uiteindelijk prestatie
 • Train aangepaste ademhalingstechnieken voor alle fasen van de bevalling om maximale zuurstofopname en een meer "ontspannen" bevalling mogelijk te maken

4-kraam-tijd.jpg

BEVORDER het postnatale herstel van uw bekken-buik-core

Hoe bereid je je voor op het meest effectieve herstel na de bevalling - wat je nu moet weten. Deze workshop vertelt je alles "wat je vriendinnen je niet hebben verteld". Het zijn de postpartum do's en don'ts. (meer informatie)

  

Voordelen van deze workshop:

 • Loop van week tot week door de eerste 6 weken van de postnataal herstelperiode.
 • Ontvang professioneel advies om uw genezingsproces te ondersteunen: incontinentie, verzakking, vaginale pijn, nek- en rugpijn, diastase, bekkenbodemstoornissen, aambeien en andere postpartumongemakken.
 • Doe binnen de eerste 6 weken aan praktische, veilige bekkenbodem- en buikoefeningen. Behandel de verwachtingen voor de periode daarna: "Wanneer kan ik weer gaan hardlopen?" Wat zijn waarschuwingssignalen van 'te veel doen' en mogelijk overbelasting van uw organen van de bekkenbodem of buikspieren?

5-partnersles.jpg

VERSTERK je partner met kennis om je te helpen tijdens bevalling & herstel

Hoe kan je partner je het beste ondersteunen tijdens de bevalling en het herstel? Deze workshop wordt door jullie beiden bijgewoond, maar is speciaal ontworpen voor je partner. Met deze workshop zorg je dat je partner goed voorbereid is om DE "helpende hand" te zijn tijdens de bevalling en het herstel, zodat er een optimale interactie tussen jullie beiden is. (meer informatie)

  

Voordelen van deze workshop:

 • Deskundige informatie voor de partner met betrekking tot alle arbeids- en leveringsfasen, waardoor een dieper begrip van hoe te allen tijde kan worden bevorderd
 • Praktische praktische technieken voor partners om pijn te verzachten en uw partner te helpen ontspannen
 • Deskundig advies voor de partner over de eerste 6 weken na de bevalling voor optimaal herstel en de beste start voor uw pasgeboren baby

Ga voor de hele serie en bespaar 10%

De Mothers in Motion prenatale workshops kúnnen los worden gevolgd, maar zijn ontwikkeld als serie. De complete reeks van 5 workshops geeft je alle kennis, oefeningen en inzichten om je zwangerschap, bevalling en herstel optimaal te beleven en complicaties (zoveel mogelijk) te voorkomen. We adviseren elke moeder om de hele serie te volgen en bieden daarom een pakketprijs aan van € 225,- (10% korting). 

  

(Als een datum in de reeks niet uitkomt, kun je de desbetreffende workshop altijd later inhalen.)

Meer training en begeleiding?

Tijdens de gratis, wekelijkse 'Q&A met Stephanie' kun je kennis maken en al je vragen stellen.  
Heb je specifieke klachten of vragen die je graag één-op-één met Stepanie wilt bespreken? 
Bel 010 217 9340 voor informatie of neem contact op om een ONLINE CONSULT te plannen. 
 
Volg Mothers in Motion op Facebook voor GRATIS prenatale WORKOUTS!